От министерството на външните работи разкриха подробности за загиналата българска гражданка

...
От министерството на външните работи разкриха подробности за загиналата българска гражданка
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта подробности за загиналата млада българка на гръцкия остров Миконос

От министерството на външните работи разкриха подробности за починалата българска гражданка на гръцкия остров Миконос. Тялото на 33-годишна българка, която има буквите Е. Ч,. е открито в скалите на региона Вида. За случая пристанищните управляващи на острова са осведомени от инцидентен минувач, който попаднал на тялото при разходка.
Смъртта е доказана от здравния център на Миконос. По първична информация на полицията дамата се е разхождала по тясна пътека край скалиста околност, подхлъзнала се е и е паднала от над 3 метра височина. До тялото ѝ са открити всички нейни персонални движимости, измежду които и мобилен уред. При лекарския оглед е открито съществуване на голям брой контузии. Направена е аутопсия. В момента продължава да тече следствие. 
Междувременно министърът на външните работи Екатерина Захариева заяви пред bTV, че гръцките управляващи към този момент са уведомили околните на 33-годишната българка. "Нещастието се е случило на 25 септември, информацията до консулството е постъпила през днешния ден ", сподели още Захариева. "Най-вероятно става дума за трагичен случай. Тялото на младата жена е открито на пътека, която не е осветена. Най-вероятно става въпрос за рухване от високо. Намерени са движимостите й, което значи, че не става дума за грабеж ", добави първият ни посланик. "По моя информация, дамата е туристка ", заяви още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР